17/3/09

RECURSOS EDUCACIÓ EMOCIONAL

Avui a l'escola hem xerrat (i molt!) de la importància del treball d'educació emocional a les nostres aules. Si bé és necessària la presència d'aquest treball a TOTES les aules (per moltíssims motius) resulta IMPRESCINDIBLE en aquelles aules on ens trobam problemes quant a les relacions que s'estableixen entre els nostres infants o, el que trob més preocupant, quant a la "no existència" de la cohesió de grup (o pitjor, l'absència del "sentiment de grup", com a tal). Per aquest motiu, m'he proposat anar fent un recull de tot el que vagi trobant i m'agradaria dedicar un esment especial a aquesta temàtica al bloc.

Ja us havia donat l'enllaç d'aquest centre de recursos però, com que hi ha tant per mirar, he pensat destacar-vos tota la documentació i tots els recursos que ofereix al voltant d'aquest tema. Us deixo l'enllaç directe on trobareu llicències d'estudi, ponències, articles i més. Espero que us sigui útil!

Per cert, si qualqú vol fer-me arribar propostes, idees, materials o recursos interessants podeu deixar un comentari o enviar-me un correu (al meu perfil, el trobareu). Moltes gràcies!,